DSi Shop opent met vijf titels

Alle laatste nieuwtjes omtrent DSi Games...
Plaats reactie
Hotmailer
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1947
Lid geworden op: 16-12-2007 21:28

DSi Shop opent met vijf titels

Bericht door Hotmailer » 05-04-2009 12:20

Tegelijk met de lancering van de DSi opent Nintendo ook de Europese versie van de online DSi Shop, waar games en applicaties gekocht kunnen worden. Er zijn vijf applicaties te koop en er kan een gratis browser gedownload worden.

Vanaf vrijdag 3 april [url=http://ndsforum.forum2go.nl/nintendo-ds ... t1557.html][u]verkoopt[/u][/url] Nintendo de DSi, de vernieuwde versie van de handheld van het Japanse concern. Ter gelegenheid daarvan heeft de Japanse gamegigant de bijbehorende online DSi Shop [url=http://www.eurogamer.net/articles/five- ... are-launch][u]geopend[/u][/url]. In deze webwinkel zijn momenteel vijf applicaties te koop, die met zogeheten DSi Points betaald moeten worden. Nintendo geeft voorlopig 1000 DSi Points bij elke DSi cadeau. De punten komen beschikbaar als de DSi Shop voor het eerst bezocht wordt.

De applicaties zijn ingedeeld in vier prijsklassen: Free, 200 Points, 500 Points en Premium. Een op Opera gebaseerde webbrowser valt in de Free-categorie. Voor 200 punten zijn de spelletjes Paper Plane en Pyorote koop. De spellen WarioWare: Snapped!, Art Style: Aquite en Art Style: Code zijn voor 500 punten verkrijgbaar. In de Premium-categorie is nog geen software leverbaar. WarioWare: Snapped! is overigens het eerste spel dat de in de DSi ingebouwde camera gebruikt.

Voordat de winkel bezocht kan worden, dient eerst de firware van de DSi bijgewerkt te worden. De mogelijkheid om firmware bij te werken is nieuw; bij voorgangers DS en DS Lite was dat niet mogelijk. Het systeem moet Nintendo helpen om de DSi beter te beschermen tegen piraterij.

[size=9]Bron: tweakers.net[/size]

Plaats reactie

Terug naar “DSi - Games Nieuws”