WiiRelax wordt mogelijk eerste game voor Vitality Sensor

De laatste nieuwtjes vind je als eerste hier!
Plaats reactie
Hotmailer
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1947
Lid geworden op: 16-12-2007 21:28

WiiRelax wordt mogelijk eerste game voor Vitality Sensor

Bericht door Hotmailer » 21-12-2009 19:14

[b]Nintendo heeft in Europa het handelsmerk WiiRelax vastgelegd. Het zou de eerste game kunnen zijn waarin de Vitality Sensor gebruikt wordt, de vingerclip die het concern op de laatste E3 liet zien en die volgens de Japanners emoties kan meten.[/b]

Website Siliconera wist te [url=http://www.siliconera.com/2009/12/18/wi ... nsor-game/][u]achterhalen[/u][/url] dat Nintendo voor de Europese markt het handelsmerk WiiRelax heeft laten vastleggen. Uit de registratie wordt echter niet duidelijk waar Nintendo het handelsmerk voor wil gebruiken. Opvallend is dat Nintendo de naam eerst in Europa vast laat leggen; doorgaans worden namen eerst in de VS vastgelegd. Dat kan volgens Siliconera verband houden met een [url=http://gonintendo.com/viewstory.php?id=77333][u]aankondiging[/u][/url] van het Italiaanse Pub Company, dat rond 1 april van dit jaar bekendmaakte aan het spel Wii Relax - met spatie - te werken. Dat zou het lichaam van de spelers moeten ontspannen via een een speciale, aan de Wii gekoppelde koptelefoon. Waar het Italiaanse product zeer waarschijnlijk slechts een grap was, was het voor Nintendo wellicht de aanleiding de merknaam WiiRelax hier toch alvast te registreren.

Terwijl van de Italiaanse game en de bijbehorende koptelefoon nooit meer iets vernomen is, heeft Nintendo inmiddels de Vitality Sensor [url=http://tweakers.net/nieuws/60477/e3-nin ... ensor.html][u]aangekondigd[/u][/url], een clip die op een vinger geschoven kan worden tijdens het spelen, en die volgens het Japanse concern in staat is de emoties van de speler te registreren. Siliconera sugerreert dat WiiRelax de eerste game is waarin de Vitality Sensor gebruikt gaat worden. Nintendo-topman Satoru Iwata liet in augustus los dat de Vitality Sensor in 2010 op de markt zal komen.

[size=9]Bron en ©: tweakers.net[/size]

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws over de Nintendo Wii”