Nintendo start met ‘Verbindingshulp’ promotie

De laatste nieuwtjes vind je als eerste hier!
Plaats reactie
HereIsTom
Retired Moderator
Retired Moderator
Berichten: 1240
Lid geworden op: 23-12-2007 05:09

Nintendo start met ‘Verbindingshulp’ promotie

Bericht door HereIsTom » 22-10-2009 03:46

[b]Nintendo maakt bekend dat vandaag de ‘Verbindingshulp’ promotie van start is gegaan waarmee gamers Wii Points en gratis games kunnen verdienen als ze andere mensen helpen om hun Wii met internet te verbinden.[/b]

Nintendo zegt deze promotie in het leven te hebben geroepen om de loyale Nintendo-fans te belonen, maar het heeft uiteraard ook als doel om meer Wii gamers online te laten spelen en ze in aanraking te brengen met de mogelijkheden van het Wii-winkelkanaal. Iedere keer wanneer een Wii-bezitter een ander helpt om zijn of haar console met internet te verbinden, zullen beiden hiermee gratis 500 Wii Points verdienen.

“Als ‘verbindingshelper’ kunnen spelers maximaal 10.000 Wii Points verdienen door vrienden en familie te helpen hun Wii-systemen met internet te verbinden”, verklaart Nintendo. “Elke keer dat een vriend of familielid voor de eerste keer verbinding maakt met internet dankzij de hulp van een verbindingshelper, ontvangen zowel de nieuw verbonden persoon als de verbindingshelper 500 Wii Points.”

[b]Gold-status[/b]

Wanneer je als zogenaamde \verbindingshelper\ tien mensen hebt geholpen verbinding met internet te maken ontvang je de Gold-status. Hierdoor mag je naast de reeds verdiende 5.000 Wii Points ook alle door Nintendo uitgegeven NES-spellen voor de Virtual Console gratis downloaden.

Als je vervolgens het maximum van 20 personen hebt geholpen om hun Wii-systemen met internet te verbinden, dan zal je naast het totaal van 10.000 verdiende Wii Points ook nog alle NES-, Super Nintendo- en Nintendo 64-games voor de Virtual Console gratis mogen downloaden. De nieuwe service werd vorige maand aangekondigd onder de titel Connection Ambassador Promotion, alleen was nog onduidelijk wanneer deze precies van start zou gaan.

[b]Claimen[/b]

In het Wii-winkelkanaal is vanaf vandaag een nieuwe functie te vinden waar de ‘verbindingshelpers’ en de mensen die geholpen zijn terecht kunnen om hun Wii Points te claimen. De persoon die geholpen is bij het maken van een verbinding zal hier het Wii-nummer van de helper moeten opgeven zodra hij online gaat, en als de helper hier binnen dertig dagen ook het Wii-nummer van de ander heeft ingevoerd zullen beide gamers de 500 Wii Points ontvangen.


[size=9]Bron: Nu.nl Games[/size]
[url=http://home.versatel.nl/tomjutte/][img]http://i15.tinypic.com/6u5d4sz.gif[/img]Met vriendelijke groet, HereIsTom.
[img]http://i3.tinypic.com/868fhom.jpg[/img][/url]

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws over de Nintendo Wii”