Nintendo overweegt video-downloads voor DS

De laatste nieuwtjes vind je als eerste hier!
Plaats reactie
Hotmailer
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1947
Lid geworden op: 16-12-2007 21:28

Nintendo overweegt video-downloads voor DS

Bericht door Hotmailer » 09-04-2009 08:49

[b]De video-downloaddienst die Nintendo later dit jaar in Japan introduceert, zal wellicht ook via de DS benaderbaar zijn. De dienst zou \anders op een Nintendo-manier\ worden, al is nog onduidelijk hoe de fabrikant het verschil denkt te maken.[/b]

Nintendo-directeur Satoru Iwata heeft in een interview met The Wall Street Journal laten [url=http://online.wsj.com/article/SB1239132 ... lenews_wsj][u]weten[/u][/url] dat het Japanse concern overweegt om de DS toegang te geven tot zijn video-downloaddienst, die later dit jaar in Japan van start gaat. De dienst was volgens de eerste [url=http://tweakers.net/nieuws/57517/][u]berichten[/u][/url] alleen bedoeld voor de Wii, maar deze console zou ook voor het doorsturen van video\s naar de DS gebruikt kunnen worden. Het is nu al mogelijk om via de Wii game-demo\s voor de DS te downloaden. Iwata wilde verder weinig over de video-on-demandservice loslaten, al zal de service volgens hem \anders zijn op een typische Nintendo-manier\.

Nintendo gaat voor de download-dienst [url=http://tweakers.net/nieuws/57517/][u]samenwerken[/u][/url] met het Japanse reclamebureau Dentsu. Het aanbod zal bestaan uit programma\s die speciaal voor deze nieuwe service zijn ontwikkeld, waarbij gedacht moet worden aan tekenfilms en familieprogramma\s. Voor sommige programma\s zal moeten worden betaald. De gratis programma\s zullen worden voorzien van advertenties. Of en wanneer de dienst in Europa of de VS gelanceerd wordt, is nog niet bekend.

[size=9]Bron: tweakers.net[/size]

MarioBroes
Nintendo Newbie
Nintendo Newbie
Berichten: 3
Lid geworden op: 17-08-2012 14:26

Bericht door MarioBroes » 17-08-2012 14:28

Zo leuk zijn dat is er namelijk ook al op de Nintendo 3ds:)

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws over de Nintendo DS”