Nintendo DSi verschijnt op 3 april in Europa

De laatste nieuwtjes vind je als eerste hier!

Plaats reactie
Hotmailer
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1947
Lid geworden op: 16-12-2007 21:28

Nintendo DSi verschijnt op 3 april in Europa

Bericht door Hotmailer » 19-02-2009 13:36

[b]Nintendo heeft aangekondigd dat de DSi, de verbeterde versie van de DS, vanaf 3 april in Europa verkrijgbaar zal zijn. Over de prijs laat Nintendo zich niet uit, maar verschillende winkelketens zullen 170 euro voor de afgeslankte handheld vragen.[/b]

Nintendo heeft [url=http://www.mcvuk.com/news/33291/Nintend ... iced-14999][u]bekendgemaakt[/u][/url] dat de DSi vanaf 3 April in Europa te koop zal zijn. Over de prijs wil Nintendo zich niet uitlaten, die wordt namelijk door de winkels bepaald, aldus het bedrijf. De eerste online shops die de handheld alvast aanbieden, vragen 170 euro voor de DSi. In Noord-Amerika is de handheld twee dagen later te koop dan bij ons, voor 170 dollar. Hij is al vanaf november 2008 verkrijgbaar in Japan, waar de console omgerekend 127 euro kost. De DSi wordt voorlopig alleen geleverd in een zwart en in een witte uitvoering.

De handheld is [url=http://tweakers.net/nieuws/55957/ninten ... e-dsi.html][u]dunner[/u][/url] dan de voorganger DS Lite, terwijl de beide schermen zeventien procent groter zijn dan die van de DS. Dat gaat ten koste van de batterijtijd. De DSi heeft bovendien twee camera\s, één aan de buitenkant van de handheld en één aan de binnenkant. De handheld beschikt daarnaast over een slot voor een SD-geheugenkaart. De DSi heeft ook een ingebouwde browser gekregen, waarmee het onder meer mogelijk moet worden om via de DSi Shop games te downloaden. Het apparaat biedt bovendien de mogelijkheid om games te voorzien van een [url=http://ndsforum.forum2go.nl/games-voor- ... t1190.html][u]regiobeperking[/u][/url], al is niet duidelijik in hoeverre uitgevers hier gebruik van zullen maken.



[size=9]Bron: [url=http://tweakers.net/nieuws/58540/ninten ... uropa.html]tweakers.net[/url][/size]

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws over de Nintendo DSi”